Als autobedrijf samenwerken met Interlease?

Wij bieden autobedrijven diverse geautomatiseerde oplossingen aan en zorgen ervoor dat uw complete bedrijfsvoorraad wordt doorgelinkt met onze lease voorraad. Doordat wij een groot netwerk aan klanten hebben, is de kans groot dat uw occasion via ons verkocht kan worden.

Daarnaast bieden wij je klanten de mogelijkheid om een financiering of financial lease te berekenen en aan te vragen. Dit alles is volledig geautomatiseerd zodat u er geen administratief omkijken meer aan hebt.

Voordelen voor u als autobedrijf?

  • Wij nemen u al het werk uit handen voor financierings- en lease aanvragen
  • Onze software zorgt voor een volledig geautomatiseerde afhandeling
  • Een lease calculator voor particulieren en zakelijke klanten
  • Meer verkoop door onze online modules die uw autobedrijf versterken
  • Mogelijkheid om gratis uw voorraad via onze website te adverteren

Lease berekenen

Geef uw klanten de mogelijkheid de maandelijkse leasetermijn te berekenen zoals de klant dat wenst. Met gemak wordt de calculator op uw eigen website geïntegreerd.

Lease online aanvragen

Met de aanvraagmodule kunnen uw klanten direct een leaseaanvraag indienen op uw eigen website. Welk vervolgens door Interlease persoonlijk en vakkundig wordt afgehandeld.

Persoonlijke benadering

Wij zijn van mening dat uw klant ook de onze is. Daarom vinden wij het belangrijk om u en uw klant persoonlijk te woord te staan. Wij bedienen uw klant met respect en aandacht.

Meer succes op verkoop

Het succes heeft zich al meerdere keren bewezen. Doordat u gratis bij ons adverteerd heeft u hierdoor een groter klantenbereik. Wij zorgen ervoor dat uw occasions sneller worden verkocht.

Voorbeeld aanvraagformulier

Particuliere aanvraag  Zakelijke aanvraag

Als autobedrijf kunt u uw klanten dus nog beter van dienst zijn om Financial Lease en Privé Lease aan te bieden. Volledig geautomiseerd met vakkundige leaseadviseurs die zowel u als uw klant financieel adviseert bij het financieren van een leaseauto. Versterk uw website met onze online leasemodules, hiermee heft u meer succes op verkoop van uw occasions!

Geintresseerd in een samenwerking?
Wij geven u graag meer informatie in een persoonlijk gesprek. Neemt u tijdens kantooruren contact op met 088 - 033 30 50 of stuur een mail naar info@interlease.nl.