Bedrijfswagen leasen

Een bedrijfswagen leasen op basis van finacial lease, wij leggen u graag uit welke voordelen dit met zich mee brengt. Graag leggen wij dit in het kort aan u uit en kunt u binnenkort in uw nieuwe bedrijswagen rijden.

 

Waarom een bedrijfswagen leasen?

Een bedrijfswagen leasen heeft voor u als ondernemer enkele grote voordelen. Eén van de grootste voordelen voor u is dat u het volledige aankoopbedrag niet in één keer hoeft te voldoen. Bij financial lease betaalt u wel de BTW aan en deze kunt u dan bij de eerst volgende BTW aangifte terugvorderen. U kunt ook nog een aanbetaling naast de BTW doen of een slotsom waardoor de maandprijs lager wordt. U betaalt over de maandbedragen geen BTW, deze heeft u bij aanvang al voldaan. Door gebruik te maken van financial lease heeft beschikking over meer bedrijfskapitaal dus een betere liquiditeit, hiermee kan u uw onderneming laten groeien.

 

bedrijfswagen bus lease financial

 

Voordelen op een rijtje voor u

Naast dat u niet het gehele aankoopbedrag in één keer hoeft te voldoen, zijn er meer voordelen. U bent direct economisch eigenaar van de auto, hierdoor kunt u direct aanspraak maken op bijkomende voordelen zoals investeringsaftrek. U mag ook de betaalde kredietvergoeding van uw winst aftrekken, dit omdat het bij financial lease om een zakelijke investering gaat.

 

Naast de fiscale voordelen zijn er uiteraard ook gebruikersvoordelen. De auto is van u en dan heeft u geen beperkingen in:

- Aantal kilometers vrij

- Vrije keuze verzekeringsmaatschappij

- Vrije keuze autobedrijf

- Vrije keuze onderhoud

 

Nieuwsgierig geworden welke bedrijfswagens InterLease heeft klaar staan? klik dan hier

Heeft u nog vragen of wilt u informatie ontvangen over financial lease? Neem dan contact  met ons op via 088-03 33 050 of klik hier om email te sturen.

Onze helpdeskmedewerkers staan u graag te woord.