Bereken uw Financial Lease

Ontvang het beste leaseofferte in enkele klikken

U bent zzp'er, zelfstandig ondernemer of MKB-bedrijf en u zoek een nieuwe leaseauto? InterLease heeft hiervoor Financial Lease mogelijkheden om uw bedrijfsauto zakelijk te financieren. Door uw auto zakelijk te financieren met Financial Lease hebt u als ondernemer vele fiscale voordelen. Met een financial leaseauto bent u economisch eigenaar van de door u aangeschafte bedrijfswagen of personenauto. Dat betekent dat u afschrijft op uw auto en de rente fiscaal aftrekbaar is. Financiële verrassingen zijn niet aan de orde, u heeft volledig inzicht in de maandlasten gedurende de looptijd.


Hoe werkt Financial Lease

Als zzp'er, zelfstandig ondernemer of MKB-bedrijf wilt u financiële ruimte behouden zodat u gericht kunt blijven investeren in de ontwikkeling van uw bedrijf. Maar voor die ontwikkeling wilt u wel graag beschikken over een bedrijfswagen. Financial lease maakt u als ondernemer mogelijk.

Door het verkoopprijs, aanbetaling en looptijd in te vullen kan er berekend worden wat uw maandelijks leasetermijn zal zijn. Aan de hand hiervan kunt u zien of de auto die u op oog hebt aantrekklijk is als leaseauto.

Voordelen van Financial Lease

  • Vaste maandlasten en looptijd
  • De auto is uw eigendom en blijft ook van u
  • U heeft fiscale voordelen
  • U heeft geen kilometerbeperking

Nog geen leaseauto gevonden?

Bekijk lease Voorraad


Leasetermijn 272,- p/m