Privé autoplan voor particulieren

Voordelig, verantwoord en slim auto rijden

U bent particulier en wilt een financiering voor uw nieuwe auto? InterLease heeft hiervoor het Privé Autoplan. Door uw auto te financieren met het Privé Autoplan kunt u autorijden voor een laag maandbedrag. U kiest zelf in welk auto u wilt rijden en voor hoe lang. U wilt u aan het eind van het Privé Autoplan niet voor verrassingen komen te staan. Daarom heeft een Privé Autoplan een vaste looptijd en een vaste rente. Zo kunt u duidelijk plannen, weet u exact wanneer uw lening afloopt en kunt u de kosten goed inschatten.


Hoe werkt een Privé Autoplan

Een autofinanciering voor het Privé Autoplan is afhankelijk van uw financiële situatie. Het is namelijk wettelijk niet mogelijk om meer geld te lenen voor een auto dan u in werkelijkheid kunt betalen. Met onze calculator krijgt u een goede indicatie wat de Privé Autoplan u per maand kost.

Door het verkoopprijs, aanbetaling en looptijd in te vullen kan er berekend worden wat uw maandelijkse financiering zal zijn. Aan de hand hiervan kunt u zien of de auto die u op oog hebt aantrekkelijk is voor u.

Voordelen van Privé Autoplan

  • Vaste maandlasten en looptijd
  • De auto is uw eigendom en blijft ook van u
  • Na looptijd heeft u een restwaarde voor inruil
  • U heeft geen kilometerbeperking

Zoek een Privé auto

Zoek een Privé auto

Wat kan ik lenen?U kunt lenen

0,-

Persoonsgegevens


Persoonsgegevens partner


Contactgegevens


Financiële gegevens


Financiële gegevens partner


Privé Autoplan aanvragen


Voordat u uw aanvraag verstuurd, dient u akkoord te gaan met de BKR toetsing