Starters 

(Bestel-)auto leasen als startende ondernemer?

U wilt zich als startende ondernemer richten op uw nieuwe bedrijf. Daar ligt voor u de focus. Het tot een succes maken van een eigen bedrijf! Tot het succesvol maken van een eigen bedrijf hoort ook een mooie jonge bedrijfswagen of occasion. Maar het ontbreekt u momenteel aan de financiƫle middelen en daarnaast heeft u uw eigen geld nodig. Waar te beginnen als u een auto of bedrijfswagen wilt leasen? En kan ik wel een auto leasen als starter? Worden er extra garanties verlangd om hiervoor in aanmerking te komen?

Starterslease ZZP van InterLease zonder cijfers

Onze financieringsmaatschappijen kijken anders naar een lease-aanvraag van een starter dan u wellicht zou denken. Wij begrijpen het helemaal dat u nog geen jaarcijfers kunt overleggen als startend bedrijf.

Lease

Onze starterslease biedt u de mogelijkheid om als starter goedkoop een auto of bedrijfsauto te leasen. Onze lease financiert puur de aankoopkosten van de bedrijfswagen of occasion. De reparaties, het onderhoud, belasting en autoverzekering betaalt u zelf. Een bedrijfsauto leasen met onze starterslease betekent niets anders dan het spreiden van de kosten.


Auto leasen als starter


  • Auto leasen zonder jaarcijfers
  • Bedrijfswagen staat binnen een paar dagen voor uw deur
  • Looptijd mogelijk tot 60 - 72 maanden (afhankelijk van bouwjaar)
  • U rijdt een relatieve goede jonge auto
  • Leasen tegen betaalbare maandtermijnen
  • Slottermijn lease mogelijk

Op zoek naar een auto die past bij uw bedrijf?

Bekijk het aanbod van nieuwe auto's en occasions. Vraag via de calculator eenvoudig en snel een offerte aan.


LEASE VOORRAAD