Financial lease

Investeer met financial lease in uw onderneming, maar vooral in mobiliteit. U kunt de (bedrijfs)auto als investering voor uw bedrijf activeren op uw balans, waarbij uw leaseauto als onderpand wordt gebruikt voor uw financiering. U wordt direct economisch eigenaar, maar wordt pas juridisch eigenaar als u aan alle betalingstermijnen heeft voldaan.

Vast maandbedrag

U hoeft dus niet aan uw spaargeld komen, dat is een fijn voordeel van financial lease. U hoeft de auto dus niet in één keer af te betalen, maar betaalt per maand een vast bedrag, de rente- en aflossing staan de gehele looptijd vast. Ook zijn de leasebedragen vrij van btw. U kunt maximaal het volledige investeringsbedrag van de auto leasen. Voor btw-plichtige ondernemers is het investeringsbedrag, de aanschafwaarde, exclusief btw. De btw dient u in één keer te betalen. Deze verrekent u vervolgens weer bij uw eerstvolgende btw-aangifte. Overigens is het tijdelijk voorfinancieren van BTW soms als optie mogelijk.

Dankzij financial lease houdt u voldoende financiële ruimte over om te doen waar u goed in bent: ondernemen! U houdt geld en ruimte over voor andere investeringen in uw bedrijf. U heeft direct beschikking tot uw (bedrijfs)auto, zonder daarvoor uw gehele kapitaal aan te spreken. Zodra u aan alle betalingen heeft voldaan wordt u volledig eigenaar van de auto.

De voordelen van financial lease

Belangrijkste voordelen van financial lease voor ondernemers

  • Als startende ondernemer is financial lease vaak mogelijk zonder jaarcijfers
  • Vaste maandbedragen gedurende de looptijd van het contract
  • Rente is fiscaal aftrekbaar en mogelijk recht op BTW teruggaaf
  • U bent en blijft economisch eigenaar van uw leaseauto
  • Geen aantasting van uw liquiditeit
  • Geen kilometerbeperkingHeeft u nog vragen?

Op onze website vindt u een overzicht van veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Liever persoonlijk contact?

Bel ons tijdens openingstijden 088 033 30 50, of stuur een e-mail: info@interlease.nl
Op zoek naar een auto die past bij uw bedrijf?

Bekijk het aanbod van auto's. Vraag via de calculator eenvoudig en snel een offerte aan.


lease voorraad bekijken