Financial Lease

Als zzp'er, zelfstandig ondernemer of MKB-bedrijf wilt u financiële ruimte behouden zodat u gericht kunt blijven investeren in de ontwikkeling van uw bedrijf. Maar voor die ontwikkeling wilt u wel graag beschikken over een bedrijfswagen. Met financial lease kunt u efficiënt en flexibel ondernemen zonder de liquiditeit van uw onderneming aan te tasten en waarbij u bovendien profiteert van fiscaal aantrekkelijke voordelen voor uw leaseauto.

Met een financial leaseauto bent u economisch eigenaar van de door u aangeschafte bedrijfswagen of personenauto. Dat betekent dat u afschrijft op uw auto en de rente fiscaal aftrekbaar is. Financiële verrassingen zijn niet aan de orde, u heeft volledig inzicht in de maandlasten gedurende de looptijd. Door een aanbetaling of een slottermijn op te nemen heeft u de mogelijkheid de maandlasten te verlagen. Afhankelijk van uw onderneming en de keuzes die u maakt kunt u tevens in aanmerking komen voor diverse fiscale voordelen: Investeringsaftrek, afschrijven, BTW teruggaaf en renteaftrek.

Voordelen van Financial Lease:

  • De bedrijfswagen of personenauto kan voor volledig worden geleased
  • Vaste leasetermijnen gedurende de looptijd van de leaseauto
  • Rente is fiscaal aftrekbaar en mogelijk recht op BTW teruggaaf
  • U bent en blijft economisch eigenaar van uw leaseauto
  • Een financial leaseaanvraag wordt binnen 1 tot 2 werkdagen verwerkt
  • Geen aantasting van uw liquiditeit
  • Gebruik van beschikbare fiscale regelingen (KIA, EIA, MIA, Vamil)

InterLease is expert in Financial Lease voor bedrijfswagens en personenauto’s en adviseert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden over Financial Lease. Bereken direct uw lease auto met de leasecalculator en ontvang binnen een dag uw vrijblijvende offerte.