Bereken het maandbedrag 

Vraag de offerte aan en ontvang binnen een werkdag informatie over de mogelijkheden.Bereken direct

Met behulp van de calculator maakt u snel en eenvoudig een berekening van het maandbedrag en vraagt u een offerte aan.

  • Vul de verkoopprijs en eventueel het bedrag van uw aanbetaling/inruil in.
  • Kies de gewenste looptijd
  • Pas indien gewenst de slottermijn aan
  • Klik op offerte aanvragen. Kies vervolgens voor zakelijke of particuliere aanvraag en vul het formulier in.


InterLease is specialist in autofinanciering voor bedrijfswagens en personenauto's. Wij adviseren u graag bij uw aanvraag voor (financial) lease. En faciliteren uw particuliere autofinancieringsaanvraag. 

Heeft u nog vragen?

Op onze website vindt u een overzicht van veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Bel ons of stel uw vraag per e-mail.

Liever bellen?

We staan voor u klaar op 088 033 30 50, of stuur een e-mail: info@interlease.nl


De definitieve financieringsofferte is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie. Aan de voorbeeld berekening kunnen geen rechten worden ontleend.

Bedrijfswagen zakelijk financieren?

Bereken uw financial lease en vraag deze vrijblijvend aan

Als zzp'er, zelfstandig ondernemer of MKB-bedrijf kunt u uw bedrijfswagen via InterLease zakelijk laten financieren. Door uw auto zakelijk te financieren heeft u als ondernemer vele fiscale voordelen. Met financial lease bent u economisch eigenaar van de door uw aangeschafte bedrijfswagen of personenauto. Daarmee is de rente en de kosten fiscaal aftrekbaar, en heeft u mogelijk recht op btw teruggaaf. Financiële verrassingen zijn niet aan de orde, u heeft een volledig inzicht in de vaste maandlasten gedurende de looptijd.

Hoe werkt zakelijk financieren?

Als zzp'er, zelfstandig ondernemer of MKB-bedrijf wilt u financiële ruimte behouden zodat u gericht kunt blijven investeren in de ontwikkeling van uw bedrijf. Maar voor die ontwikkeling wilt u wel graag beschikken over een bedrijfswagen. Met financial lease kunt u efficiënt en flexibel ondernemen zonder de liquiditeit van uw onderneming aan te tasten en waarbij u bovendien profiteert van fiscaal aantrekkelijke voordelen voor uw leaseauto.

Met een autofinanciering bent u economisch eigenaar van de door u aangeschafte bedrijfswagen of personenauto. Dat betekent dat u afschrijft op uw auto en de rente fiscaal aftrekbaar is. Financiële verrassingen zijn niet aan de orde, u heeft volledig inzicht in de maandlasten gedurende de looptijd. Door een aanbetaling of een slottermijn op te nemen heeft u de mogelijkheid de maandlasten te verlagen. Afhankelijk van uw onderneming en de keuzes die u maakt kunt u tevens in aanmerking komen voor diverse fiscale voordelen: Investeringsaftrek, afschrijven, BTW teruggaaf en renteaftrek.

Voordelen van Financial Lease

  • Vaste maandlasten gedurende de looptijd
  • U bent economisch eigenaar van uw leaseauto
  • U heeft de fiscale voordelen
  • U heeft geen kilometerbeperking


Op zoek naar een auto die past bij uw bedrijf?

Bekijk ons ruime aanbod nieuwe auto's en occasions
Bereken uw lease

Bereken direct uw maandbedrag met de leasecalculator en ontvang binnen een werkdag uw offerte


Lease Calculator